Avond- en nachthoofd op flexibele basis

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de organisatie, coördinatie en uitvoering van onze zorgverlening? Dan is HWW zorg op zoek naar jou. Voor diverse locaties zoeken wij voor onze flexpool een Avond- en Nachthoofd op flexibele basis. Werken in de flexpool betekent dat jij zelf aangeeft wanneer je kan werken op de momenten dat het jou uitkomt!

Wat ga je doen:
Als Avond- en Nachthoofd plan, organiseer en coördineer je de zorgtaken conform de zorgplannen. Je stelt prioriteiten en bijzondere aandachtspunten vast. Je begeleidt medewerkers en geeft instructies en ondersteuning in complexe situaties. Je wordt ingezet als leidinggevende tijdens avond, nacht- en incidenteel tijdens weekenddiensten. Je coördineert en werkt mee aan de uitvoering van zorgplannen en de directe cliëntenzorg. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van de verpleegkundige zorg, procedures en werkwijzen en helpt bij het oplossen van verpleegkundige problemen en vraagstukken. Je draagt zorg voor rapportages en overdracht en signaleert bijzonderheden. Je legt verantwoording af aan de Locatiemanager.

Functie-eisen:
  • Minimaal een diploma Verpleegkundige (niveau 4) en een geldige BIG-registratie;
  • Leidinggevende ervaring is een pré;
  • Representativiteit is vereist bij het uitdragen van een voorbeeldfunctie en voor het vervullen van interne en externe verplichtingen;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, integer en geduldig;
  • Je bent verantwoordelijk en beschikt over doorzettingsvermogen;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Geldige BHV opleiding of de bereidheid om deze te volgen.

Verklaring omtrent Gedrag
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen dienen nieuwe medewerkers een verklaring omtrent gedrag (maximaal 3 maanden oud) te overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De gemaakte kosten van het aanvragen van een VOG krijg je vergoed door HWW Zorg nadat je de VOG overlegt. Kun je niet binnen 2 maanden na indiensttreding bij HWW Zorg een VOG overleggen, dan eindigt het dienstverband per direct van rechtswege.

Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.582,26 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, mogelijkheid mee te doen aan het fietsenplan en collectieve zorgverzekering.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Flexwerk, T 070-3021902.
Of solliciteer direct per mail naar: woonzorg@hwwzorg.nl
 

Vind ons op Facebook: HWW Zorg

Deel dit op:

Functie:

  • Aantal uren is flexibel
  • Inschaling in FWG 50
  • Werken op het moment dat het jou uitkomt!