Wijkverpleegkundige op flexibele basis

Over de organisatie

Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) is een wijkgerichte zorgorganisatie. Wij zitten bij de cliënten in de buurt. Een team dat bekend is met de cliënt en de omgeving, biedt zorg op maat. Want HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Of dat nu thuis is of in een van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. HWW zorg is een van de grotere zorgaanbieders in Den Haag. We verlenen zorg voor Hagenaren, door Hagenaren. Dichtbij en vertrouwd. Vandaar ons motto: HWW zorg. Echt Haags.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en vormt in dit kader ‘De gouden driehoek’ met de zorgmanager en planner zorg. Als wijkverpleegkundige werk je binnen een van de stadsdelen van HWW zorg.
Je verricht, zelfstandig, alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de klant en stelt een verpleegkundige diagnose. Op basis van deze diagnose bepaal je de benodigde zorg en evalueer je de verleende zorg. Je signaleert gedragsveranderingen bij de klant en bespreekt deze met de klant.
Je bent de regisseur van de zorgverlening binnen een stadsdeel. Je zorgt voor korte lijnen naar de huisartsen en andere eerste- en tweedelijns organisaties. Je hebt een voorbeeld, consult- en adviesfunctie voor collega-verpleegkundigen en (wijkzieken)verzorgenden en coacht hen bij de verpleging van zorgvragers. Je houdt je aan beroepscodes en ethische codes. Je hebt de wil en de kennis en creëert mogelijkheden om aan continue kwaliteitsverhoging van het beroep te werken.

Omdat HWW zorg de best mogelijke zorg wil leveren willen wij dat al onze verzorgenden en verpleegkundigen staan ingeschreven bij het landelijke Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Dit Kwaliteitsregister is een online registratiesysteem waarin je vastlegt wat je doet aan deskundigheidsbevordering. Jaarlijkse kosten hiervoor worden vergoed door HWW zorg. In dat kader bieden wij geaccrediteerde scholing aan.

Functie-eisen

  • Minimaal een diploma ziekenverpleging A en een diploma MGZ of een diploma HBO-V, kwalificatieniveau 5, aangevuld met kennis en inzicht in de sociale kaart;
  • Je beschikt over een proactieve werk- en denkwijze en een scherp observatievermogen;
  • Je staat open voor veranderingen en je hebt een flexibele instelling; 
  • Je bent zelfstandig, integer, geduldig en representatief; 
  • Je beschikt over goede communicatieve en coachende vaardigheden, je bent goed in het stimuleren en motiveren van medewerkers; 
  • Je levert een bijdrage aan het begeleiden van leerlingen;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden, Microsoft Office pakket; Wisselende diensten, weekenden en feestdagen zijn voor jou geen probleem; Je hebt de beschikking over eigen vervoer om je in de wijk te begeven.
  • Je staat ingeschreven bij het Landelijke Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden of bent bereid je hiervoor in te schrijven.

Verklaring omtrent Gedrag
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen dienen nieuwe medewerkers een verklaring omtrent gedrag (maximaal 3 maanden oud) te overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De gemaakte kosten van het aanvragen van een VOG krijg je vergoed door HWW zorg nadat je de VOG overlegt. Kun je niet binnen 2 maanden na indiensttreding bij HWW zorg een VOG overleggen, dan eindigt het dienstverband per direct van rechtswege.

Wij bieden

Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris is gebaseerd op FWG 50 en ligt, afhankelijk van kennis en ervaring op maximaal € 3.444,48 op basis van 36 uur. Verder bieden wij pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, mogelijkheid mee te doen aan een collectieve zorgverzekering.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Flexwerk, T 070-3021900.
Of solliciteer direct via de button.
Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.

HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

Deel dit op: