Arbocoördinator

Vacature Arbocoördinator (24 uur per week); Den Haag; Binckhorstlaan. Tijdelijke functie; interimmers worden ook gevraagd te reageren.

Kern van de functie:
Als Arbocoördinator ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het Arbobeleid. Dit met als doel een veilige werkomgeving te creëren en invulling te geven aan wettelijke verplichtingen. 

Taakomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het Arbobeleid en levert een bijdrage aan de implementatie daarvan. Je interpreteert en analyseert in – en externe ontwikkelingen op het gebied van arbobeleid. Je toetst en bewaakt de voortgang van het gevoerde beleid in relatie tot geformuleerde doelstellingen, evalueert en rapporteert en doet voorstellen tot bijstellen. Je levert een bijdrage aan rapportages, jaarplannen en jaarverslagen of stelt deze op.
Je adviseert managers gevraagd en ongevraagd ten aanzien van het arbobeleid en verstrekt (management-)informatie. Je ondersteunt en adviseert de decentrale arbo-commissies en projectteams in de stadsdelen. Je doet onderzoek en draagt zorg voor financiële dekking van de activiteiten door subsidies en bijdragen door derden. Je zorgt er mede voor en bewaakt dat de organisatie voldoet aan verplichtingen die voortvloeien uit de Arbo-wet. Je bent als inhoudsdeskundige op het van Arbozaken overlegpartner van de OR. Je bewaakt de vastgestelde budgetten voor arbo-beleid. Verder organiseer je de risico-inventarisatie en evaluatie en ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging hierover.

Functie-eisen
  • Je beschikt over kennis op het niveau van een HBO-opleiding personeelswerk met specialisaties in arbo-zorgsystemen; 
  • Je beschikt over kennis van de organisatie en relevante wet- en regelgeving; 
  • Je beschikt over tact, bent hulpvaardig en kunt goed luisteren; 
  • Je beschikt over een groot doorzettingsvermogen; 
  • Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; 
  • Je beschikt over sterk ontwikkelde advies- en beïnvloedingsvaardigheden.
Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4021,18 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, mogelijkheid mee te doen aan het fietsenplan en collectieve zorgverzekering.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, t 070-3795102. Of solliciteer direct via de button.
Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.

De sluitingsdatum van de vacature is op 24 maart 2019. Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang binnen de procedure.

Deel dit op:

Functie:

  • Uren: 24
  • Salarisschaal: FWG 55
  • Locatie: Binckhorstlaan