Avond- en Nachthoofd Zorghuis Dr. W. Drees

Vacature Algemeen Verpleegkundige/Avond- en Nacthoofd (Parttime, 24-32 uur). Den Haag; Zorghuis dr. W. Drees

Voor deze functie bieden wij je een vaste aanstelling


Wil jij verantwoordelijk zijn voor de organisatie, coördinatie en uitvoering van onze zorgverlening? Dan is HWW zorg op zoek naar jou. Voor ons Zorghuis dr. W. Drees in de Haagse wijk Duinoord zijn wij op zoek naar een Algemeen verpleegkundige/Avond- en Nachthoofd.


Wat ga je doen:

Als Algemeen Verpleegkundige plan, organiseer en coördineer je de zorgtaken conform de zorgplannen. Je stelt prioriteiten en bijzondere aandachtspunten vast. Je begeleidt medewerkers en geeft instructies en ondersteuning in complexe situaties. Je wordt ingezet als leidinggevende tijdens avond-, nacht- en incidenteel tijdens nachtdiensten. Je coördineert en werkt mee aan de uitvoering van zorgplannen en de directe cliëntenzorg. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van de verpleegkundige zorg, procedures en werkwijzen en helpt bij het oplossen van verpleegkundige problemen en vraagstukken. Je draagt zorg voor rapportages en overdracht en signaleert bijzonderheden. Je legt verantwoording af aan de Locatiemanager.


De locatie:

Gelegen in het vriendelijke, levendige en groene Duinoord ligt het Zorghuis dr. W. Drees (het Zorghuis). Het is een huis met een bijzondere formule. Onder één dak wonen er bewoners met een indicatie voor verzorging zonder verblijf, verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg. Zij wonen er voor langere tijd, alleen of samen met hun partner. Wij bieden zorg en hulp in het eigen appartement. Ook bieden wij vanuit het Zorghuis wijkzorg. Het omgaan met zoveel verschillende mensen en zorgvragen maakt het werken in het Zorghuis heel afwisselend. Het Zorghuis is een inspirerende werkplek.

Missie en visie HWW zorg

Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: ''Een glimlach op ieders gezicht'', te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn: passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig.


Wij bieden:

Voor deze functie bieden wij je een vaste aanstelling

Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.582,26 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en een keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden bijvoorbeeld een fiets, laptop of tablet kunt aanschaffen.

HWW zorg biedt je de mogelijkheid je kosteloos in te laten schrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, in combinatie met het lidmaatschap van de beroepsvereniging V&VN.


Functie-eisen:

-Diploma Verpleegkundige (niveau 4) aangevuld met de bekwaamheidsverklaring conform de wet B.I.G;

-Leidinggevende ervaring is een pré;

-Representativiteit is vereist bij het uitdragen van een voorbeeldfunctie en voor het vervullen van interne en externe verplichtingen;

-Je bent zelfstandig, flexibel, integer en geduldig;

-Je bent verantwoordelijk en beschikt over doorzettingsvermogen;

-Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;


Informatie en sollicitatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren, Adviseur Werving & Selectie, t 070-3795102. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl


Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.


HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg& Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

Deel dit op:

Functie:

  • Uren: 24-32
  • Salarisschaal: FWG 50
  • Locatie: Zorghuis Dr. W. Drees