EVV'er Eshoeve Zilvermeeuw

EVV-ER HIGH CARE PG ESHOEVE
Vacature EVV-er (Parttime, ongeveer 24-32 uur per week) Den Haag; Verpleeghuis De Eshoeve

Voor afdeling Zilvermeeuw zijn wij op zoek naar een EVV-er met bij voorkeur kennis en ervaring binnen de psychogeriatrie. Afdeling Zilvermeeuw is de high care psychogeriatrische (PG)-afdeling van Verpleeghuis De Eshoeve. Zilvermeeuw is een observatie- en behandelafdeling voor cliënten met dementie die wegens hoog complexe gedragsproblematiek, niet thuis, op een afdeling binnen HWW zorg of bij een van de andere zorgaanbieders kunnen wonen.
Verpleeghuis De Eshoeve is gemakkelijk te bereiken met bus 22 vanaf Den Haag Centraal Station die binnen 10 minuten voor onze deur stopt.

Wat ga je doen?
Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV'er) coördineer je de individuele zorg, conform het zorgplan. Je bent de spil in het netwerk van alle collega's die betrokken zijn rondom de zorgverlening aan de cliënten, waar de nadruk ligt op activiteiten. Je begeleidt en bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënten en hun relaties. Je stimuleert het zelfstandig functioneren, coördineert de uitvoering van de zorg en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Je analyseert de zorgvragen, je formuleert zorgdoelen, je beheert en evalueert zorgplannen en zorgdossiers. Je werkt actief mee aan het uitvoeren van de zorgplannen. Voorbehouden handelingen verricht je conform de Wet B.I.G.
Voor deze vacature zijn we op zoek naar mensen die zowel dag ,avond-, nacht- en weekenddiensten willen draaien en het een uitdaging vinden kennis over te dragen door het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

De locatie
In de groene en mooie wijk Belgisch Park op Scheveningen, ligt het verpleeghuis De Eshoeve. De locatie is ruim van opzet en maakt een lichte en levendige indruk. De Eshoeve is een unieke woongemeenschap waar 142 cliënten in verschillende stadia van dementie op een waardige wijze wonen. Absoluut noemenswaardig is het moderne Grand Café van De Eshoeve. In een prettige ambiance kunnen bewoners, familieleden, medewerkers en wijkbewoners elkaar ontmoeten en genieten van een kop koffie en diverse culinaire hoogstandjes. De locatie is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer: Bus 22 stopt voor de deur!

De afdeling
Afdeling Zilvermeeuw is een beschermde PG afdeling voor ouderen met dementie met de component zeer ernstige gedragsproblematiek. De afdeling is géén lang verblijf afdeling maar richt zich op observatie, begeleiding en behandeling van dit gedrag. Uiteindelijk is het doel om de cliënt door te plaatsen naar een juiste woonplek met handvatten om de cliënt op een zo prettig mogelijk manier te kunnen begeleiden/verzorgen.
Op afdeling Zilvermeeuw verblijven maximaal 22 cliënten. Gedragsproblematiek waar je rekening mee dient te houden is wisselend.

Functie-eisen:

 • Diploma Verzorgende-IG (niveau 3);
 • Afgeronde EVV opleiding;
 • Enige jaren relevante werkervaring;
 • Je bezit organisatorische kwaliteiten, bent initiatiefrijk en cliëntgericht;
 • Je kunt goed luisteren, begrip tonen en tactvol communiceren;
 • Je staat open voor veranderingen en je hebt een flexibele instelling;
 • Je kunt goed met anderen samenwerken, omgaan met weerstand en weet dit om te buigen;
 • Je beschikt over goede computervaardigheden in verband met het werken met digitaal cliëntdossier.
Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.870,58 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het Keuzemode waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

HWW zorg biedt je de mogelijkheid je kosteloos in te laten schrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, in combinatie met het lidmaatschap van de beroepsvereniging V&VN.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, t 070-3795102. Of solliciteer direct via de button op www.werkenbijhwwzorg.nl
Deel dit op:

Functie:

 • Uren: 24-32
 • Salarisschaal: FWG 40
 • Locatie: Eshoeve