EVV-er Verpleeghuis Houtwijk

Vacature Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV’er). (parttime , 28-32 uur). Den Haag; Verpleeghuis Houtwijk

Wil jij graag het verschil maken, kan jij je goed inleven in een ander en wil je graag écht iets voor mensen betekenen? Dan is HWW Zorg op zoek naar jou. Voor ons Verpleeghuis Houtwijk zijn wij op zoek naar een EVV’er. Voor een betere indruk, bekijk ons filmpje op de site en ga op stap met EVV-er Mandy; http://www.werkenbijhwwzorg.nl/jr/op-pad-met-evv-er-mandy.html of lees over de ervaringen van onze EVV-er Danielle; http://werkenbijhwwzorg.nl/1wk/je-hebt-elkaar-nodig.html

Functie:
Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV’er) coördineer je de individuele zorg, conform het zorgplan. Je bent de spil in het netwerk van alle collega’s die betrokken zijn rondom de zorgverlening aan de cliënten, waar de nadruk ligt op activiteiten.

Je begeleidt en bent het eerste aanspreekpunt  voor de cliënten en hun relaties. Je stimuleert het zelfstandig functioneren, coördineert de uitvoering van de zorg en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Je analyseert de zorgvragen, je formuleert zorgdoelen, je beheert en evaluert zorgplannen en zorgdossiers. Je werkt actief mee aan het uitvoeren van de zorgplannen. Voorbehouden handelingen verricht je conform de Wet B.I.G.
Voor deze vacature zijn we op zoek naar mensen die zowel dag ,avond-, nacht- en weekenddiensten willen draaien en het een uitdaging vinden kennis over te dragen door het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

De organisatie:
Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg) is een wijkgerichte zorgorganisatie. Wij zitten bij de cliënten in de buurt. Een team dat bekend is met de cliënt en de omgeving, biedt zorg op maat. Want HWW Zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Of dat nu thuis is of in een van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. HWW Zorg is een van de grotere zorgaanbieders in Den Haag. We verlenen zorg voor Hagenaren, door Hagenaren. Dichtbij en vertrouwd. Vandaar ons motto: HWW Zorg. Echt Haags

De locatie:
De locatie Houtwijk is een locatie met 4 PG en 2 somatische afdelingen. Totaal verblijven op deze locatie 132 cliënten. Er zijn 22 bedden korte opname en 22 bedden longstay somatiek. Verpleeghuis Houtwijk is gesitueerd in de nabije omgeving van het Haga ziekenhuis.

Functie-eisen:
•Diploma Verzorgende -IG (niveau 3); 
•Afgeronde EVV opleiding; 
•Enige jaren relevante werkervaring; 
•Je bezit organisatorische kwaliteiten, bent initiatiefrijk en cliëntgericht; 
•Je kunt goed luisteren, begrip tonen en tactvol communiceren; 
•Je staat open voor veranderingen en je hebt een flexibele instelling; 
•Je kunt goed met anderen samenwerken, omgaan met weerstand en weet dit om te buigen; 
•Je beschikt over goede computervaardigheden in verband met het werken met digitaal cliëntdossier.

Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 2870,58 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, mogelijkheid mee te doen aan het fietsenplan en collectieve zorgverzekering.                                                                                           

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving en Selectie, t 070-379 51 02. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl

Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.

 

 

Deel dit op:

Functie:

  • Uren: 28-32
  • Salarisschaal: FWG 40