Helpende niveau 2 Verpleeghuis De Shildershoek

Vacature Helpende niveau 2 (Parttime 24 uur per week) Den Haag; Verpleeghuis de Schildershoek

Voor ons multiculturele 'Verpleeghuis De Schildershoek' in de Haagse Schilderswijk, zijn wij op zoek naar een Helpende niveau 2!

Wat ga je doen?
Als Helpende niveau 2 help je de bewoners bij de ADL handelingen en moedig je hen hierbij aan om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Daarnaast maak je op een prettige manier contact met de bewoners en geeft hen net dat beetje extra aandacht wat zo belangrijk is. Je signaleert bijzonderheden en bespreekt dit met je collega's. Je maakt notities in het zorgdossier van de bewoners zodat ook je collega's goed geïnformeerd zijn.

De locatie:
Verpleeghuis De Schildershoek staat midden in de Haagse Schilderswijk. Het huis is gastvrij en even kleurrijk en multicultureel als de omgeving. In en vanuit De Schildershoek verlenen wij verzorging, verpleging, activerende begeleiding en behandeling aan cliënten die hier voor langere tijd wonen. Maar ook aan cliënten die voor korte tijd een behandeling moeten volgen en revalideren na opname in het ziekenhuis.

De Schildershoek besteedt veel aandacht aan diverse culturen en religies. Dit is te merken op het gebied van religieuze vieringen en de maaltijdbereiding. De Schildershoek kookt multicultureel.

Functie-eisen:

  • Diploma helpende niveau 2;
  • Een afgeronde medicatiemodule is een pré;
  • Ervaring/affiniteit met ouderenzorg;
  • Je hebt tact, geduld en doorzettingsvermogen;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent creatief in het oplossen van knelpunten in de zorg.
Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.397,39 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, t 070-3795102. Of solliciteer direct via de button.

Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.
Deel dit op:

Functie:

  • Uren: 24
  • Salarisschaal: FWG 25
  • Locatie: Schildershoek