Interim Teamleider PG Eshoeve

Tijdelijke vacature voor interim Teamleider PG (32-36 uur); Den Haag, Verpleeghuis De Eshoeve

Voor een PG afdeling van onze locatie ‘Verpleeghuis De Eshoeve’ zijn wij per direct op zoek naar een interim Teamleider! Het betreft naar verwachting een periode voor minimaal drie maanden. Wij zoeken een Teamleider met ruime kennis en ervaring binnen de psychogeriatrie. Kandidaten met een SPH achtergrond worden ook van harte uitgenodigd om te reageren!

De functie:
Als Teamleider zorg geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor kwalitatief verantwoorde en klantgerichte zorg op een afdeling met circa 30 cliënten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het teambeleid binnen de kaders van het centrale beleid en het locatiebeleid. Je organiseert en coördineert de dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de realisatie van dienstroosters en draagt zorg voor kwalitatief verantwoorde en efficiënte personeelsbezetting.
Je geeft vakinhoudelijke coaching en ziet proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen. Je draagt zorg voor de naleving van zowel wettelijke als interne regelgeving, instructies en protocollen en ziet toe op naleving van de normen voor verantwoorde zorg. Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van het centrale HR beleid. Dit betekent onder andere bijdragen aan de werving en selectie van nieuw personeel, coaching en begeleiding van medewerkers, deskundigheidsbevordering en opleidingen in het kader van de BIG-registratie, regie nemen bij verzuimproblematiek en het voeren van functioneringsgesprekken. Je stelt een conceptbegroting op voor de afdeling en legt deze ter vaststelling voor aan de leidinggevende en je beheert het toegekende budget van de afdeling volgens afspraak en legt hierover verantwoording af. Je hebt contacten met cliënten en hun relaties, teamleden, locatiemanager, collega-teamleiders, paramedici en medewerkers van de facilitaire dienst. De teamleider verricht naast leidinggevende taken, voor zo'n 25% van de tijd uitvoerende werkzaamheden als verpleegkundige.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde Niveau 4/5 óf SPH;
  • Bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding/cursus;
  • Een geldige BIG-registratie;
  • Ervaring met zorgcoördinatie en leidinggeven is vereist;
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en klantgericht;
  • Je bent contactueel en communicatief vaardig, je beschikt over tact, overredingskracht en onderhandelingsvaardigheden;
  • Je bezit over organisatorische kwaliteiten en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Geduld, doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid, integriteit en betrouwbaarheid;

Locatie:
In de groene en mooie wijk Belgisch Park op Scheveningen, ligt het verpleeghuis De Eshoeve. De locatie is ruim van opzet en maakt een lichte en levendige indruk. De Eshoeve is een unieke woongemeenschap waar 120 cliënten in verschillende stadia van dementie op een waardige wijze wonen. Absoluut noemenswaardig is het moderne Grand Café van De Eshoeve. In een prettige ambiance kunnen bewoners, familieleden, medewerkers en wijkbewoners elkaar ontmoeten en genieten van een kop koffie en diverse culinaire hoogstandjes.

Missie en visie HWW zorg
Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) heeft als missie: dat wij onderscheidende zorg willen leveren aan de inwoners van Den Haag, zorg die cliënten en verwijzers elkaar aanbevelen, die financiers het vertrouwen geeft om meerjarige afspraken over te maken en die medewerkers trots laat zijn op de klantgerichte en professionele dienstverlening waarover zij zich ambassadeur voelen.

In 2014 hebben wij een nieuwe visie ontwikkeld met als titel: 'Een glimlach op ieders gezicht!'. Wij richten ons op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag.

Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Verder bieden wij, in overleg, een marktconform tarief.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren, Adviseur Werving & Selectie, T: 070-3795102. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier op www.werkenbijhwwzorg.nlDeel dit op:

Functie:

  • Uren: 32-36
  • Locatie: Eshoeve