Leerling Verzorgende IG

Vacature Leerling Verzorgende IG niveau 3 (parttime 24-32 uur per week)

Wil jij jouw zorg afstemmen op de wensen en behoeftes van bewoners? Zodat je mensen kunt helpen hun eigen leven te blijven leiden? En wil jij in no-time een schat aan ervaring opdoen? Kom dan werken en leren bij HWW zorg! Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kun je je talenten blijven ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar Leerlingen Verzorgende IG (niveau 3)!

Wat ga je doen?
De opleiding start in september of februari. Indien mogelijk begin je twee maanden voor de start van de opleiding met voorwerken. Tijdens je opleiding ga je één dag per week naar school en word je begeleid door een praktijkopleider en een werkbegeleider. Zij helpen en coachen je waar nodig. Gedurende de opleiding werk je afwisselende periodes op diverse afdelingen en locaties. Zo maak je kennis met alle facetten van de zorg. Daarnaast werk je in hechte teams, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt én kunt genieten van de levenservaring van onze bewoners. Je verleent zorg volgens de afspraken in het zorgleefplan.
Werken in de zorg gaat altijd door, 24 uur per dag. Dat betekent dat je ook in de avonden, nacht en weekenden werkt. Je zult dus regelmatig wat vrije tijd aan studeren moeten besteden. Hier krijg je veel voor terug! Iedereen is vrij om te ontwikkelen, HWW zorg helpt daar waar het kan.

Functie-eisen:

  • Je beschikt minimaal over diploma Helpende niveau 2 of Verzorgende ‘oude stijl’ (bejaardenverzorgende, MDGO verzorgende). Óf je bent al bezig met de opleiding Verzorgende IG en hebt minimaal het eerste jaar afgerond en kan vanaf het tweede of derde jaar overstappen naar BBL bij HWW zorg;
  • Je bent bereidt om alle diensten te werken;
  • Je bent zelfstandig, contactueel vaardig, sociaal en hulpvaardig;
  • Je bent bereid tot leren en kunt omgaan met feedback;
  • Je neemt initiatief in het leerproces en je kunt je leerproces plannen;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Tact, geduld en doorzettingsvermogen;

Wat bieden wij?
In overleg bieden wij je een arbeidsduur van 24 tot 32 uur per week. Het college- en boekengeld wordt volledig vergoed. De inschaling is op basis van ervaring en studiejaar.

Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen. Ook het lidmaatschap van een vakbond of een beroepsvereniging kun je met behulp van het Keuzemodel voldoen.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, T: 070-3795102. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton op www.werkenbijhwwzorg.nl.

Deel dit op:

Functie:

  • Uren: 24-32
  • Locatie: Den Haag