Verzorgende IG nachtdiensten in De Eshoeve

Vacature Verzorgende IG voor nachtdiensten (Parttime, ongeveer 34 uur per week) Den Haag; Verpleeghuis De Eshoeve

Voor deze functie bieden wij je een vaste aanstelling

Voor een PG-afdeling van onze mooie locatie 'Verpleeghuis De Eshoeve' in Belgisch park op Scheveningen, zoeken wij een Verzorgende IG voor nachtdiensten. 

De Eshoeve is gemakkelijk te bereiken met bus 22 vanaf Den Haag Centraal Station die binnen 10 minuten voor onze deur stopt.

De functie: 
Bij HWW zorg zijn de wensen en verwachtingen van cliënten het uitgangspunt en daarom zorg je voor activering en dagbesteding waarbij het dagritme en de mogelijkheden van de cliënt leidend zijn. Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging van cliënten volgens het vastgestelde zorgplan en ondersteunt ze bij de ADL en PDL functies. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding.

Je betrekt, waar mogelijk,  familie en mantelzorgers, bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen, het voeren van een adequate administratie en het deelnemen aan het werkoverleg. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling.

De locatie
In de groene en mooie wijk Belgisch Park op Scheveningen, ligt het verpleeghuis De Eshoeve. De locatie is ruim van opzet en maakt een lichte en levendige indruk. De Eshoeve is een unieke woongemeenschap waar 142 cliënten in verschillende stadia van dementie op een waardige wijze wonen.  Absoluut noemenswaardig is het moderne Grand Café van De Eshoeve. In een prettige ambiance kunnen bewoners, familieleden, medewerkers en wijkbewoners elkaar ontmoeten en genieten van een kop koffie en diverse culinaire hoogstandjes. De locatie is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer: Bus 22 stopt voor de deur!

Functie-eisen:

  • Diploma Verzorgende IG (niveau 3); 
  • Je hebt ervaring en affiniteit met ouderen, zowel met psychogeriatrische als geronto-psychiatrische;
  • Je kunt goed luisteren, begrip tonen en tactvol communiceren; 
  • Je hebt geduld en doorzettingsvermogen; 
  • Je bent cliëntgericht, en inzetbaar voor nachtdiensten; 
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent creatief in het oplossen van knelpunten in de zorg.

Wij bieden:
Voor deze functie bieden wij je een vaste aanstelling! Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.668,93 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en een keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden bijvoorbeeld een fiets, laptop of tablet kunt aanschaffen.

HWW zorg biedt je de mogelijkheid je kosteloos in te laten schrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, in combinatie met het lidmaatschap van de beroepsvereniging V&VN.

Missie en visie HWW zorg:
Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) heeft als missie: dat wij onderscheidende zorg willen leveren aan de inwoners van Den Haag, zorg die cliënten en verwijzers elkaar aanbevelen, die financiers het vertrouwen geeft om meerjarige afspraken over te maken en die medewerkers trots laat zijn op de klantgerichte en professionele dienstverlening waarover zij zich ambassadeur voelen.

In 2014 hebben wij een nieuwe visie ontwikkeld met als titel: 'Een glimlach op ieders gezicht!'. Wij richten ons op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, t 070-3795102. Of solliciteer direct via de button op www.werkenbijhwwzorg.nl.

Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.

HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg& Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

Deel dit op:

Functie:

  • Uren: 34
  • Salarisschaal: FWG 35
  • Locatie: De Eshoeve