Fysiotherapeut op flexibele basis

HomeFysiotherapeut op flexibele basis

Soort: Woonzorg

Aantal uur: In overleg

Vacature Fysiotherapeut op flexibele basis

De functie:
Als fysiotherapeut lever je een bijdrage aan het genezen, verminderen, voorkomen of compenseren van stoornissen, beperkingen en handicaps in het houdings- en bewegingsapparaat en de daarmee samenhangende psychische en sociale problemen. In deze functie werk je zowel intra- als extramuraal. Wij zoeken kandidaten die ook in het weekend kunnen werken.

Taakomschrijving:
Een groot deel van je werkzaamheden bestaan uit onderzoek, behandeling en begeleiding. Je stelt een behandelingsschema op en draagt zorg voor de uitvoering hiervan. Je beoordeelt de effecten en past het schema, indien gewenst, aan. Je past één of meerdere therapieën toe en initieert tot het vervaardigen of aanbrengen van hulpmiddelen. Je informeert de bewoner en stimuleert hem of haar tot zelfwerkzaamheid en acceptatie. Je bespreekt het verloop van de behandeling met de behandelend arts en adviseert hem of haar over de voortgang. Naast deze werkzaamheden zal het andere deel bestaan uit het administratief verwerken van gegevens, het informeren en begeleiden van verplegend, verzorgend personeel evenals leerlingen en stagiaires. Tevens denk je mee met de organisatie en lever je een bijdrage aan beleidsontwikkeling binnen de afdeling en doe je voorstellen ter verbetering en participeer je in projectgroepen en diverse overlegvormen.

Functie-eisen:
  • Een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie;
  • Bij voorkeur enige jaren functiegerelateerde werkervaring;
  • BIG-geregistreerd en ingeschreven in een kwaliteitsregister;
Wat bieden wij?
Wij bieden een contract van 3 uur per week met een salaris conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingstehuizen & Thuiszorg, van maximaal € 4.021,18 op basis van 36 uur. Daarnaast krijg je de vrijheid om jezelf voor diensten in te plannen wanneer het jou uitkomt! Tevens bieden wij een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan bovenstaande verwachtingen, dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief. 

HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg& Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.
Solliciteer