Helpende niveau 2 intramuraal op flexibele basis

HomeHelpende niveau 2 intramuraal op flexibele basis

Soort: Woonzorg

Aantal uur: In overleg

Vacature Helpende intramuraal op flexibele basis

Ben jij een enthousiaste helpende en op zoek naar een uitdagende (bij)baan in de ouderenzorg, dan zoeken wij jou voor onze flexpool. Voor diverse locaties in Den Haag zijn wij op zoek naar flexkrachten, die ons team komen versterken. Werken in de flexpool bij HWW zorg betekent dat jij zelf aangeeft wanneer je kan werken op de momenten dat het jou uitkomt!

De functie
Als Helpende niveau 2 help je de bewoners bij de ADL handelingen en moedig je hen hierbij aan om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Daarnaast maak je op een prettige manier contact met de bewoners en geeft hen net dat beetje extra aandacht wat zo belangrijk is. Je signaleert bijzonderheden en bespreekt dit met je collega’s. Je maakt notities in het zorgdossier van de bewoners zodat ook je collega’s goed geïnformeerd zijn.

Functie-eisen
Diploma helpende niveau 2
Minimaal 1 jaar ervaring binnen de ouderenzorg
Je bent zelfstandig, contactueel vaardig, sociaal en hulpvaardig
Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid
Je hebt tact, geduld en doorzettingsvermogen

Wij bieden
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. De duur van de aanboden overeenkomst is afhankelijk van de zorgvraag. De zorgvraag is met name in de zomermaanden het hoogst. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.2638,30 (conform FWG 25 CAO VVT) op basis van 36 uur. Verder bieden wij pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, mogelijkheid mee te doen aan een collectieve zorgverzekering.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Werving en Selectie op telefoonnummer 070-3795102 of solliciteer direct via de button op www.werkenbijhwwzorg.nl.
Solliciteer