Verzorgende IG thuiszorg op flexibele basis

HomeVerzorgende IG thuiszorg op flexibele basis

Soort: Thuiszorg

Aantal uur: In overleg

Verzorgende IG thuiszorg op flexibele basis
Kom jij ons team versterken?
Ben jij een enthousiaste VIG-er en op zoek naar een uitdagende (bij)baan in de ouderenzorg, dan zoeken wij jou voor onze flexpool. Voor diverse wijken in Den Haag zijn wij op zoek naar flexkrachten, die ons team komen versterken. Werken in de flexpool bij HWW zorg betekent dat jij zelf aangeeft wanneer je kan werken op de momenten dat het jou uitkomt!

Wat ga je doen?
Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging van cliënten volgens het vastgestelde zorgplan en ondersteunt ze bij ADL. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, gedurende de ochtend-, avond- en weekenddiensten. Verder observeer je cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier/ECD. Tot slot lever je een actieve en positieve bijdrage aan het creëren van een prettige en positieve werksfeer bij de verschillende wijkteams.

Wat vragen wij?
  • Diploma Verzorgende IG (niveau 3).
  • Aangevuld met de nodige bijscholingen.
  • Je bent integer, je werkt vanuit je hart, met persoonlijke aandacht voor de cliënt.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • VOG (niet ouder dan 6 maanden) of bereid zijn deze aan te vragen.
  • Je bezit de volgende competenties: betrokkenheid, inlevingsvermogen, verantwoordelijkheid, initiatief, flexibiliteit.
Wat bieden wij?
Wij bieden een contract van 3 uur per week. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.971,05 (conform FWG 40 CAO VVT) op basis van 36 uur. Daarnaast krijg je de vrijheid om jezelf voor diensten in te plannen wanneer het jou uitkomt! Tevens bieden wij een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan bovenstaande verwachtingen, dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Werving en Selectie, wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 070-3795102

HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.
Solliciteer