Verzorgende IG woonzorg op flexibele basis

HomeVerzorgende IG woonzorg op flexibele basis

Soort: Woonzorg

Aantal uur: In overleg

Vacature Verzorgende niveau 3 Intramuraal (Flexibele uren)

Wil je zelf bepalen waar en wanneer je werkt?

Ben jij een enthousiaste verzorgende IG en op zoek naar een flexibele (bij)baan in de ouderenzorg, dan zoeken wij jou voor onze flexpool. Voor diverse locaties in Den Haag zijn wij op zoek naar flexkrachten, die ons team komen versterken. Werken in de flexpool betekent dat jij zelf aangeeft waar en wanneer je kan werken op de momenten dat het jou uitkomt! Ideaal als je nog studeert of schoolgaande kinderen hebt.

Wat ga je doen?
Je helpt onze bewoners bij de dagelijkse zorg, maar hebt ook oog voor het welzijn van de bewoners. Uit ervaring en gesprekken met bewoners weet je wat zij aan aandacht, zorg en begeleiding nodig hebben. Daarnaast voer je overleg met behandelaars en collega’s en heb je contact met de familieleden van de bewoners. Je draagt zelfstandig en actief bij aan het zorgplan en de uitvoering hiervan. Verder vind je het leuk jouw kennis over te dragen door het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

Functie-eisen:
•    Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vierde jaars student HBO-V of Verpleegkunde MBO4
•    Je hebt ervaring in de ouderenzorg
•    Je kunt goed luisteren, begrip tonen en tactvol communiceren;
•    Je bent cliëntgericht 
•    Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent creatief in het oplossen van knelpunten in de zorg.

Wij bieden:
Je maakt deel uit van een onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.025,81 (conform FWG 35 CAO VVT) op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, mogelijkheid mee te doen aan het fietsenplan en collectieve zorgverzekering.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Werving en Selectie, T 070-3795102 of solliciteer direct via het sollicitatieformulier onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl
Solliciteer