ZZP-er Helpende plus

HomeZZP-er Helpende plus

Soort: Thuiszorg

Aantal uur: In overleg

ZZP-er/Flexer Helpende niveau 2+ voor Wijkzorg in Den Haag

Kom jij ons team versterken?
Ben jij een enthousiaste Helpende niveau 2+ en op zoek naar een uitdagende baan in de ouderenzorg. Voor de wijken Valkenbos, Regentessekwartier, Scheveningen, Duindorp, Statenkwartier, Transvaal, Zuidwal, Schilderswijk en Centrum in Den Haag zijn wij op zoek naar ZZP’ers/Flexers Helpende niveau 2+ die onze teams komen versterken.

Wat ga je doen?
Als Helpende niveau 2+ in de wijkzorg zorg je ervoor dat de cliënt zo lang mogelijk in de eigen leefomgeving kan blijven wonen. Je houd je je bezig met het verrichten van persoonsgerichte lichamelijke verzorging en andere zorgtaken. Denk bij deze zorgtaken aan het aantrekken van steunkousen. Wanneer er bijzonderheden voorkomen, bespreek jij deze met collega’s en vermeld je deze in het zorg(leef)plan van de cliënt.

Wat vragen wij?
  • MBO diploma Helpende niveau 2 Zorg en Welzijn;
  • Medicatiemodule 3.02;
  • Afgeronde cursus aan- en uittrekken van steunkousen;
  • Afgeronde cursus wet zorg en dwang;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal (spreken en schrijven);
  • In het bezit van eigen vervoer (fiets, bromfiets of auto);
  • Je bent zelfstandig in het uitvoeren van je werkzaamheden.
Verklaring omtrent Gedrag
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen dienen ZZP-ers een verklaring omtrent gedrag (maximaal 3 maanden oud) te overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen.

Interesse? 
Spreekt deze vacature jou aan en voldoe je aan bovenstaande verwachtingen, dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Flexwerk, wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 070-3021900. Of per mail naar thuiszorg@hwwzorg.nl.

HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.
Solliciteer