ZZP’er Verpleegkundige niveau 4 thuiszorg

HomeZZP’er Verpleegkundige niveau 4 thuiszorg

Soort: Thuiszorg

Aantal uur: In overleg

Vacature ZZP'er Verpleegkundige niveau 4 Thuiszorg
Ben jij een enthousiaste ZZP’er en werk je als Verpleegkundige niveau 4 in de Thuiszorg? Voor diverse wijken zijn wij op zoek naar ZZP’ers die onze teams komen versterken.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige in de Wijk krijg je de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen. In de wijk heb je de primaire taak de zorg in de eerste lijn te organiseren. Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld.

Op verpleegtechnisch vak houd je je voornamelijk bezig met cliënten met een gecompliceerde zorgvraag. Je hebt regelmatig werkoverleg met je collega's en andere hulpverleners en stemt zo de werkzaamheden af. Verder signaleer je belangrijke veranderingen bij de cliënt en in diens omgeving en bespreekt deze met de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor tijdige en adequate voorlichting aan cliënten en voor een volledige en up-to-date klantdossiervorming.

Wie zoeken wij:
Jij hebt het diploma Verpleegkundige niveau 4 en bent in het bezit van een geldige BIG-registratie. Bij voorkeur heb je ervaring met werken binnen de thuiszorg en met (complexe) zorgsituaties. Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar. Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.

Verklaring omtrent Gedrag
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen dienen ZZP-ers een verklaring omtrent gedrag (maximaal 3 maanden oud) te overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen.

Wat bieden wij?
Wij bieden voor deze functie een standaard uurtarief van € 40,- 

Interesse?
 
Graag ontvangen wij reacties op deze vacature per mail aan Charlotte van Vrijberghe de Coningh, Teamleider Capaciteitsplanning, E: c.vanvrijberghedeconingh@hwwzorg.nl
Solliciteer