ZZP’er Verzorgende IG thuiszorg

HomeZZP’er Verzorgende IG thuiszorg

Soort: Thuiszorg

Aantal uur: In overleg

Vacature ZZP'er Verzorgende IG thuiszorg
Ben jij een enthousiaste ZZP’er en werk je als Verzorgende IG in de thuiszorg? Voor de wijken Valkenbos, Regentessekwartier, Scheveningen, Duindorp, Statenkwartier, Transvaal, Zuidwal, Schilderswijk en Centrum in Den Haag zijn wij op zoek naar ZZP’ers die onze teams komen versterken.

De functie
Je kernactiviteiten bestaan uit het verrichten van verzorgende en verpleegkundige taken conform de standaarden van HWW zorg. Je plant op efficiënte en effectieve wijze je werkzaamheden, je geeft planmatig begeleiding in de vorm van revalidatie, reactivering en psychosociale begeleiding. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de klant. Je signaleert gedragsveranderingen bij de klant en bespreekt deze met de klant. Je hebt een consultfunctie voor collega’s met een lager deskundigheidsniveau. Je voert overleg met collega’s. Je informeert de klant over de werkwijze van HWW zorg en je geeft voorlichting over gezondheid, gezond gedrag, ziekte en handicap evenals over de sociale kaart. Tevens ben je verantwoordelijk voor een volledige en up-to-date klantdossiervorming, door het aanleggen van een klantdossier, het bijhouden van een logboek en het opstellen van een zorgplan in samenspraak met de klant. Je werkt volgens routines en standaardhandelingen, gecombineerd met het aanpassen van zaken op een nieuwe situatie.

Functie-eisen

  • Minimaal een diploma verzorgende kwalificatieniveau 3 met uitstroomvariant IG of MDGO vp of inservice opleiding ziekenverzorgende aangevuld met wijkapplicatie;
  • Kennis en ervaring in de extramurale zorg is een pré;
  • Je bent zelfstandig, organisatorisch sterk, probleemoplossend, enthousiast en flexibel;
  • Nauwkeurigheid, integriteit en betrouwbaar.
Verklaring omtrent Gedrag
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen dienen ZZP-ers een verklaring omtrent gedrag (maximaal 3 maanden oud) te overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen.

Interesse? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Flexwerk, T: 070-3021900 of per mail naar thuiszorg@hwwzorg.nl. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier onder deze vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl

Solliciteer