ZZP’er Verzorgende IG thuiszorg

HomeZZP’er Verzorgende IG thuiszorg

Soort: Thuiszorg

Aantal uur: In overleg

Vacature ZZP'er Verzorgende IG thuiszorg
Ben jij een enthousiaste ZZP’er en werk je als Verzorgende IG in de thuiszorg? Voor diverse wijken  zijn wij op zoek naar ZZP’ers die onze teams komen versterken.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG thuiszorg bij HWW zorg is geen dag hetzelfde. Binnen de wijk, bied jij zelfstandig zorg in de vertrouwde thuisomgeving van jouw cliënten. Jij kent hen, inclusief hun individuele wensen en levensverhaal. Je werkt zelfstandig, maar weet dat je altijd kunt overleggen met de verpleegkundige of wijkverpleegkundige. Tevens ben je verantwoordelijk voor een volledige en up-to-date klantdossiervorming, door het aanleggen van een klantdossier, het bijhouden van een logboek en het opstellen van een zorgplan in samenspraak met de klant, zodat ook de collega’s van het wijkteam waar je in werkt volledig op de hoogte zijn. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat.

Wie zoeken wij:
Jij hebt het diploma Verzorgende IG niveau 3. Bij voorkeur heb je ervaring met werken binnen de thuiszorg en met (complexe) zorgsituaties. Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar. Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.

Verklaring omtrent Gedrag
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen dienen ZZP-ers een verklaring omtrent gedrag (maximaal 3 maanden oud) te overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen.

Wat bieden wij?
Wij bieden voor deze functie een standaard uurtarief van € 36,- 

Interesse?
 
Graag ontvangen wij reacties op deze vacature per mail aan Charlotte van Vrijberghe de Coningh, Teamleider Capaciteitsplanning, E: c.vanvrijberghedeconingh@hwwzorg.nl
Solliciteer