ZZP’er Verzorgende IG woonzorg

HomeZZP’er Verzorgende IG woonzorg

Soort: Woonzorg

Aantal uur: In overleg

ZZP'er Verzorgende IG woonzorg (uren in overleg)

Ben jij een enthousiaste ZZP'er en werk je graag als verzorgende IG binnen de woonzorg? Voor diverse locaties in Den Haag zijn wij op zoek naar ZZP'ers die onze locaties komen versterken. 

Wat ga je doen?
Je helpt onze bewoners bij de dagelijkse zorg, maar hebt ook oog voor het welzijn van de bewoners. Uit je ervaring en gesprekken met bewoners weet je wat zij aan aandacht, zorg en begeleiding nodig hebben. Daarnaast voer je overleg met behandelaars en collega’s en heb je contact met de familieleden van de bewoners. Je draagt zelfstandig en actief bij aan het zorgplan en de uitvoering hiervan. Verder vind je het leuk jouw kennis over te dragen door het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

Functie-eisen:
  • Diploma Verzorgende IG (niveau 3);
  • Je hebt ervaring en affiniteit met ouderen, zowel met psychogeriatrische als somatische problematiek;
  • Je kunt goed luisteren, begrip tonen en tactvol communiceren;
  • Je bent cliëntgericht en flexibel inzetbaar;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent creatief in het oplossen van knelpunten in de zorg.
Verklaring omtrent Gedrag
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen dienen nieuwe medewerkers een verklaring omtrent gedrag (maximaal 3 maanden oud) te overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. 

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Flexwerk, T 070-3021902 of solliciteer direct via het sollicitatieformulier onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl 
Solliciteer