Horen dat Bert liever ACDC draait dan Hazes

HomeMaak het mee

Maak het mee, bij HWW zorg

Werken bij HWW zorg is elke dag een klein avontuur. In ons werk kom je overal. Want HWW zorg verleent iedere vorm van wijk- en woonzorg. Het hele spectrum, voor iedereen. Voor heel Den Haag. En dan maak je nog weleens wat mee…

BEseffen dat GERDA vandaag alleen jou ziet

Bekijk al onze vacatures

Of het nu in de thuiszorg is of in een van onze zorgwoningen, elke dag kom je iets nieuws tegen. Je leert onze stad en haar bewoners steeds een beetje beter kennen. In al haar veelzijdigheid. Samen doen we mooi werk voor nog mooiere mensen. Samen maken we de zorg, met en voor Den Haag. Bekijk hier alle vacatures die we hebben.
Wat ga jij meemaken?

Direct naar

de gebruiken kennen bij meneer Yilmaz

Direct solliciteren

Je hebt al wat meegemaakt en weet dat het anders kan. Dat het anders moet. Den Haag heeft jou daarom keihard nodig. Bij HWW zorg pak jij de kans om die zorg voor iedereen beter te maken. Of het nou gaat om thuis- of woonzorg, achter de balie of een laptop, één appje en je bent waar je moet zijn.

WhatsApp ons

Aanmelden voor een stage

De praktijk wijst het uit. Daarom loopt iedere student stage. Weten wat je allemaal mee kunt maken in de zorg? Dan is HWW zorg dé plek om daar achter te komen! Bij ons doe je de breedste ervaring op terwijl jij ons jouw frisse blik gunt. Een win win voor jou en de mensen om wie echte zorg draait.

WhatsApp ons

even bij jou klagen hoeft niet veel te kosten

Heb je een vraag?

Maak je geen zorgen. Laat ons weten waar je mee zit en we komen zo snel mogelijk bij je in de lucht. Geen vraag is ons verrassend genoeg, ze komen bij ons elke dag uit de gekste hoek. Oh, en heb je geen zin in een formuliertje? Stuur ons dan gewoon een appje.

Zingen met piet in z’n mooiste outfit