Over ons

HomeOver ons

HWW zorg heeft als Missie: ‘’Wij dragen respectvol bij aan een goed leven van onze cliënten thuis en in de wijk en van onze bewoners in onze huizen, in heel Den Haag. Door professionele ondersteuning, bij dagactiviteiten en bij zorg en behandeling thuis en in onze huizen. Waar nodig werken we actief samen met partners om een veilige en prettige woon- en werkomgeving te creëren, voor iedereen”.

HWW zorg geeft je de ruimte om jezelf te zijn als bekwame medewerker, die in een veilige werkomgeving warme, persoonlijke en liefdevolle zorg biedt afgestemd op de individuele wensen van cliënten en bewoners. Als professionele medewerker in een uitdagende leeromgeving krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Wij houden van mensen die zich goed kunnen inleven in een ander en graag écht iets voor mensen willen betekenen. Wil jij ook werken bij HWW zorg? Kijk dan bij het vacatureoverzicht voor alle actuele vacatures!

Met een sollicitatie geef je HWW zorg toestemming voor de verwerking van jouw persoonsgegevens ten behoeve van de sollicitatie. Voor meer informatie lees je hier onze uitgebreide privacyverklaring.

Kijk voor meer informatie over hwwzorg op www.hwwzorg.nl