Over ons

HomeOver ons

HWW zorg heeft als Missie: ‘’Een glimlach op ieders gezicht’’, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Dat kan alleen als we voor al deze groepen waarde toevoegen, hen raken in hun hart en actief luisteren naar wat hen positief, vrolijk en opgewekt maakt. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig.

Passie voor zorg:

  • Zorg èn welzijn staat voor ons centraal en bij kunnen dragen aan deze maatschappelijke opdracht inspireert ons.
  • Medewerkers kiezen oprecht voor de zorg en voelen daar bezieling voor.
  • Onze medewerkers zijn warm en betrokken, werken vanuit het hart en hebben liefde voor mensen.

Professioneel:
We zijn vakbekwaam en continue op zoek zijn naar beter. We staan open voor vernieuwing, zijn  nieuwsgierig en hanteren daarbij een luisterende houding naar onze klanten en zoeken samen èn vanuit eigen verantwoordelijkheid naar wat we kunnen bijdragen aan het gewenste resultaat.

Sprankelend:
Sprankelend geeft aan dat er positieve energie in onze organisatie zit. Het klinkt vrolijk en energiek, we werken zichtbaar met plezier en zijn hierdoor onderscheidend ten opzichte van andere zorgaanbieders. Ieder geeft hier een persoonlijke en authentieke invulling aan.

De visie is de toetssteen voor hetgeen we willen bereiken. Het realiseren van de visie kan alleen succesvol zijn wanneer deze wordt gedragen door het personeel en iedereen hiernaar handelt. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich aangesproken voelen door onze visie en werkwijze, zich goed kunnen inleven in een ander en graag écht iets voor mensen willen betekenen. Dat heeft alles te maken met je instelling, je persoonlijke kracht. Het eigen leven van onze klanten en bewoners staat bij ons centraal. HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Deze klantgerichte aanpak is mogelijk omdat bij HWW zorg professionals werken.

Wij houden van mensen die hun grenzen opzoeken en het maximale uit zichzelf willen halen. Wil jij ook werken bij HWW zorg? Kijk dan bij het vacatureoverzicht voor alle actuele vacatures!

Kijk voor meer informatie over hwwzorg op www.hwwzorg.nl