Flexibele banen

HomeArbeidsvoorwaardenFlexibele banen

De Flexpool van HWW zorg: Flexibel werk in de zorg!

Binnen de Flexpool van HWW zorg is het mogelijk om te werken op de momenten dat het jou uitkomt. Ideaal om te combineren met een opleiding, een andere baan of een druk gezinsleven. Naast alle functies binnen de zorg hebben we ook regelmatig mogelijkheden voor andere functies. Hierbij moet je denken aan een grote diversiteit aan functies van administratief tot keukenwerkzaamheden. Verder hebben we ook volop mogelijkheden voor vakantiewerk.

Wil jij ook als flexwerker voor dé Haagse zorgaanbieder werken? Op tijden die jou schikken? Bij jou in de buurt? Dan ben je bij HWW zorg aan het juiste adres!

Als Flexwerker voor HWW zorg kom je te werken in een professionele en innovatieve werkomgeving binnen één van de bedrijfsonderdelen van HWW zorg. Je verdient als flexwerker bij hetzelfde als je collega bij HWW zorg met een vast dienstverband. Je bouwt als flexwerker ook vakantie-uren en -toeslag op en je hebt recht op pensioen via PGGM (pensioenverzekeraar voor werknemers en werkgevers in de sector zorg en welzijn). Je opgebouwde pensioen verhuist met je mee als je binnen de zorgsector blijft werken. Zo voorkom je pensioenbreuk.

Als Flexwerker worden maandelijks je aantal gewerkte uren uitbetaald. Belasting en wettelijke premies worden ingehouden op je bruto-inkomen.

Veelgestelde vragen

Is het een vaste baan?

Nee, iedereen werkt op basis van een MUP-overeenkomst. Een MUP-overeenkomst is een min-max contract voor maximaal een jaar. Hierbij gaat het erom dat je per kalenderjaar minimaal 156 uur werkzaam voor ons bent, dit is dus gemiddeld minimaal 39 uur per kwartaal. Reken je dit terug naar weken gaat het om gemiddeld minimaal 3 uur per week.

Wat zijn de algemene functie-eisen?

  • beschikken over goede sociale vaardigheden
  • beheersing Nederlandse taal
  • voor functies binnen de uitvoerende zorg is ervaring met passieve en actieve tilliften vereist
  • voor functies binnen de uitvoerende zorg is beheersing van ADL basiszorg vereist
  • in het bezit zijn van een fiets (Thuiszorg)

In welke wijken van Den Haag is er werk?

Wij hebben mogelijkheden binnen alle wijken van Den Haag.

Wanneer krijg ik mijn jaaropgave?

Ieder jaar in februari.

Wanneer pas ik de loonheffingskorting toe?

Je past de loonheffingskorting toe als je geen andere werkgever of uitkeringsinstantie hebt die ook de loonheffingskorting toepast. Indien dit wel het geval is, raden wij je aan de loonheffingskorting toe te passen bij de werkgever bij wie je het hoogste bruto inkomen hebt.

Bij welke pensioenmaatschappij word ik aangemeld als ik bij Flexwerk werk?

PGGM is het pensioenfonds voor de sector zorg & welzijn. Voor meer informatie klik hier.

Ben ik verzekerd als ik schade toebreng bij de klant?

Ja, HWW zorg is hiervoor verzekerd. Indien je schade veroorzaakt, kun je dit melden bij je manager.

Kan ik dit werk combineren met mijn studie?

Omdat je een min-max contract hebt , kun je het prima combineren met je studie. Je geeft via ons planningssysteem door op welke dagen je beschikbaar bent en dan kunnen wij kijken of we je kunnen inplannen op die dagen. Wanneer je bijvoorbeeld vakantie hebt zou je extra kunnen werken, deze extra gewerkte uren zou je dan kunnen compenseren wanneer je vrij wil voor bijvoorbeeld je tentamens/ examens.

Is er ook vakantiewerk mogelijk?

In alle vakanties (dus niet alleen in de zomervakantie) hebben wij volop werk!

Ik heb geen fiets en ook geen auto. Kan ik ook op een vaste plek werken?

Ja, dat kan. We hebben ook Flexkrachten nodig in verpleeg- en verzorgingshuizen van de Woonzorg. Daarbij is het niet nodig om over een eigen vervoersmiddel te beschikken. Alle Woonzorg locaties zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Is er ook ander werk beschikbaar, behalve werk in de verzorg- of verpleging?

Ja, we hebben ook een afdeling ‘overige functies’. Hierbij moet je denken aan een grote diversiteit aan functies van administratief tot keukenwerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Werving en Selectie op T 070-3795102.

Hoeveel uur kan ik per week bij jullie werken?

Het aantal uren per week kan variëren van 3 tot 36.

Wat is het salaris?

Je salaris inschaling vind plaats aan de hand van de CAO. De CAO waar wij gebruik van maken is Verzorg-, Verpleging en Thuiszorg (VVT).

Wanneer wordt het salaris uitbetaald?

Wij betalen maandelijks uit naar aanleiding van je ingediende uren.

Wanneer krijg ik mijn reserveringen uitbetaald?

Je bouwt een drietal soort reserveringen bij ons op. De eerste is de eindejaarsuitkering, deze wordt in de laatste maand van het jaar uitbetaald. Het vakantiegeld wordt jaarlijks uitgekeerd in mei. En de verlofuren kun je tussentijds opnemen wanneer jij dat wilt! Wanneer je eerder uit dienst gaat zullen bovenstaande reserveringen bij uitdiensttreding worden uitgekeerd.

Is er uitzicht op een vaste baan?

Ja, dat is mogelijk. Als je goed functioneert en er is een vacature, dan kan het zijn dat je gevraagd wordt in vaste dienst te komen bij HWW zorg.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog vragen?

Mail dan naar werving@hwwzorg.nl!