Flexibele banen

HomeOver onsFlexibele banen

Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg), afdeling Flexwerk. Flexibel werk in de zorg!

HWW zorg, afdeling Flexwerk werft, selecteert en plaatst flexwerkers op flexibele basis binnen de verschillende bedrijfsonderdelen. In Den Haag levert HWW zorg, afdeling Flexwerk een groot aantal flexibele medewerkers aan Haagse Wijk- (thuiszorg) en Woonzorg (verzorg- en verpleeghuizen).

HWW zorg benadert Flexwerk altijd als eerste wanneer er tekorten in de personele bezetting opgelost dienen te worden. Bij Flexwerk heb je als flexwerker dus altijd een streepje voor.

Werken via Flexwerk

De zorgsector is voortdurend in beweging. Flexwerk speelt hier flexibel en innoverend op in. Flexwerk is dan ook altijd op zoek naar flexwerkers die het verschil willen maken, zich goed kunnen inleven in een ander en graag echt iets voor mensen willen betekenen. Dat heeft alles te maken met je instelling, je persoonlijke kracht. Wij houden van mensen die hun grenzen opzoeken en het maximale uit zichzelf willen halen.

Naast alle functies binnen de zorg hebben we ook regelmatig mogelijkheden voor andere functies. Hierbij moet je denken aan een grote diversiteit aan functies van administratief tot keukenwerkzaamheden. Verder hebben we ook volop mogelijkheden voor vakantiewerk.

Wil jij ook als flexwerker voor dé Haagse zorgaanbieder werken? Op tijden die jou schikken? Bij jou in de buurt? Dan ben je bij HWW zorg, afdeling Flexwerk aan het juiste adres!

Contactgegevens HWW zorg, afdeling Flexwerk

Locatie
Centraal Kantoor HWW zorg

Binckhorstlaan 303
2516 BC Den Haag
t (070) 302 19 00 : Wijkzorg
t (070) 302 19 02 : Woonzorg
f (070) 302 19 09
flexwerk@hwwzorg.nl

Routebeschrijving HWW zorg Flexwerk

Locatie
C
entraal kantoor HWW zorg
Binckhorstlaan 303
2516 BC in Den Haag

Het kantoor staat naast het gebouw van Europcar autoverhuur.

Openbaar Vervoer
Wij zijn bereikbaar met bus 23 (halte Binckhorstlaan) en bus 26 (Zonweg).

Eigen vervoer
In de omgeving van ons kantoor kun je gratis parkeren.