Vrijwilligerswerk

HomeOver onsVrijwilligerswerk

  • Uw kinderen worden groter en u hebt meer tijd voor uzelf?
  • Leuk om te sporten of een cursus te volgen, maar u wilt eigenlijk ook iets voor een ander doen?
  • Of u studeert medicijnen of pedagogiek en u denkt erover wat u met uw studie zult gaan doen? En hebt u een drukke baan en wilt u minder gaan werken om iets heel anders te doen?

Overweeg dan eens vrijwilligerswerk bij HWW zorg afdeling Woonzorg in Den Haag: praktische hulp en emotionele ondersteuning bij mensen in een woonzorgcentrum en/of een verpleeghuis.
Vrijwilligerswerk kan voor een uurtje in de week, een paar middagen of af en toe een avondje.

Bij HWW zorg in Den Haag werken ruim 650 vrijwilligers. HWW zorg, maar zeer zeker onze klanten, bewoners en cliënten zouden niet meer zonder deze vrijwilligers kunnen. Vrijwilligers maken elke dag weer een belangrijk deel uit van de diensten die worden geboden en ze zijn dus van onschatbare waarde. De vrijwilligers van HWW zorg leveren hun bijdrage in de woonzorgcentra en verpleeghuizen van HWW zorg in Den Haag.

Kijk op het vacatureoverzicht voor alle openstaande vrijwilligersvacatures.

Vrijwilligers op maat

Verpleeghuizen en Woonzorgcentra zoeken vrijwilligers

Vele bewoners van onze verpleeghuizen en woonzorgcentra vinden het plezierig als er speciaal voor hen iemand geregeld langskomt om leuke dingen mee te doen. Een kaartje leggen bijvoorbeeld, spelletjes doen, schilderen, of een concert bezoeken. Om dit soort persoonlijke wensen van bewoners te vervullen is HWW zorg afdeling Woonzorg op zoek naar een nieuwe groep vrijwilligers. Deze ‘Vrijwilligers Op Maat’ zijn mensen met een warm hart en een luisterend oor.

Het tijdstip en de activiteiten worden afgesproken met de bewoner en het verpleeghuis of woonzorgcentrum. De locatie zelf zorgt voor goede begeleiding en een inwerkperiode. Ook kunnen de vrijwilligers een aantal keren per jaar hun ervaringen onderling uitwisselen. Dit gebeurt onder de deskundige leiding van een psycholoog en een geestelijk verzorgende.

Voor informatie over vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met Manna Kloosterman, T: 070-3793400.