Vacatures bij de grootste en meest complete aanbieder van thuiszorg!!

HomeOver onsVaste banenVacatures bij grootste aanbieder van Thuiszorg in Den Haag!

Vacatures bij de grootste en meest complete aanbieder van Thuiszorg in Den Haag nú met nieuwe fiets!!

Wil jij onderdeel uitmaken van de grootste en meest complete aanbieder van Thuiszorg in Den Haag? Als cruciale speler in de eerstelijns gezondheidszorg? En ben je op zoek naar een organisatie met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien? Dan zit je goed bij HWW zorg! Wij hebben vacatures voor de functie van Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige in de Wijk en Wijkverpleegkundige. Klik hier voor een overzicht van alle vacatures binnen de thuiszorg.

Meest complete aanbieder van Wijkzorg

Als meest complete aanbieder van Wijkzorg bieden wij dagelijks zorg met een glimlach door alle windrichtingen, sociaaleconomische klassen en nationaliteiten van Den Haag heen. En daarnaast bieden we óók thuisbegeleiding, wondzorg, casemanagers dementie, specialistische zorg, acute zorg én palliatieve zorg. Voor het verbeteren van de zorg in Den Haag implementeren we verschillende zorginnovaties, werken we (steeds meer) samen met huisartsen en andere (in)formele partners in de wijk en zijn we nauw betrokken bij stedelijke- en regionale initiatieven.
Verder bieden wij volop doorgroeimogelijkheden om je te specialiseren richting bijvoorbeeld case management dementie, wondverpleegkundige of neuroverpleegkundige. Of door te groeien richting de rol van Teammanager wijkteams. We hebben 33 teams door de hele stad dus we hebben altijd een baan bij jou in de buurt!

 

Wij bieden

Een uitdagende functie bij de grootste aanbieder van Wijkzorg in Den Haag met volop mogelijkheden tot specialiseren en doorgroeien. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie:

Reageer snel op een van de mooie, afwisselende vacatures binnen onze Thuiszorg! Meer weten of interesse in een oriënterend gesprek? Neem contact op met Marlies van Weeren, Adviseur Werving en Selectie. T: 06-82010062.